evenementen

• Pasen - 21 & 22 april • Wine & Dine - 5 april

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse frites en Vlaamse mayonaise

Zalm & Risotto

Kruidenkorst / risotto / kers tomaat / krabbenjus / rucola / seizoensgroenten

21,25

Thaise rode curry

Gamba’s / pompoen / taugé / sugar snaps / cashew / kokos / citroengras

22,75

Biefstuk & Jus

Runderhaas / braadjus / seizoensgroenten / stoofpeertje / aardappelgarnituur

23,25

Varkenshaas

La ratte aardappeltjes / seizoensgroenten / honing-tijmjus

20,50

Mixed Meat

Runderhaas / varkenshaas / runderstoof / aardappelgratin / rode portjus

24,50

Vlaamse Stoof

Runderstoof / Leffe Triple / ui / bospaddestoelen / Vlaamse mayonaise / verse frites

19,50

Pizza Picasso

Serrano ham / geitenkaas / rucola / jonge kaas / tomaat / truffel-olie

12,95

Pizza Van Gogh

Gerookte zalm / rucola / bosui / jonge kaas / knoflook-olie

13,50

Voor onze jonge gasten

Kalfskroket      8,50

Met frites en mayonaise/appelmoes

 

Vissticks          8,50

Met frites en mayonaise/appelmoes

 

Pannenkoek     7,50

Met stroop, discodip en/of slagroom

 

Kinderijsje       4,00

Vanille ijs met chocoladesaus, discodip en slagroom

Bijgerechten

Verse frites 3,00
Vlaamse mayonaise
0,75
Truffelmayonaise
0,95
Broodplankje 4,50
Frisse salade 2,50
Warme sauzen 2,50