evenementen

• Wij zijn van 22 februari tot en met 1 maart gesloten!

Menu’s

Voor gezelschappen vanaf 8 personen stellen wij graag, in overleg met u, een keuzemenu samen.

4 Gangen Chef’s Menu (tevens Plus-menu)

Carpaccio Classic

Rucola / parmezaanse kaas / pompoenpitten / truffel-mayonaise

of

Gerookte vismousse

Zoet-zure pompoen / frisse salade / mierikswortel-mayonaise

of

Geit & Biet

Rode bietencarpaccio / geitenkaasmousse / appelstroop-dressing

Bospaddenstoelensoep

of

Erwtensoep

Kabeljauw

Gefrituurde kabeljauw / seizoensgroenten / ravigotte-saus

of

Varkenshaas

Seizoensgroenten / stoofpeertje / champignon-truffelroomsaus

of

Portobello Burger

Geitenkaas / brioche broodje / tomaten-relish / komkommer / rucola

Chef’s dessert

Laat u verrassen!

of

Kaasplateau (+ 4,50)

 Vier soorten / chutney / noten

of

Koffie / thee

€32,95p.p.

Menu ‘Taste’

Een van onze hardlopers!

Menu ‘Taste’ is voor minimaal 2 personen en wordt geserveerd in porties die u samen kunt delen. Proeverij van voor-, hoofd,- & nagerechten!

Vanaf 9 personen serveren wij Menu ‘Taste’ voor een prijs van 32,95 p.p.

€36,50p.p

Kaasfondue menu

Soep van de dag

***

Kaasfondue

met witte wijn Emmentaler & Gruyere

Roseval aardappel | Dessem brood | Gedroogde ham | Cornichon | Diverse groente

***

Dessert van de Chef

 

Kaasfondue is alleen mogelijk bij vooraf reservering, vanaf 2 personen.

€ 41,20p.p.