evenementen

• Wij zijn van 22 februari tot en met 1 maart gesloten!

Unieke (trouw)locatie

Trouwen bij Spijshuis 'Uit de Kunst'

Vlinders in de buik. Sterretjes in de ogen. Jouw hand in de mijne, een beetje klam door de spanning van dé grote dag. Weken of zelfs maanden van voorbereiding die samen komen bij dat ene moment. ‘Ja, ik wil!’

Binnen de muren van het voormalige raadhuis in Rucphen, met haar karakteristieke bordes en sfeervolle Raadszaal, hebben vanaf het jaar 1850 al duizenden mensen elkaar het ja-woord gegeven. Vaak vanwege vlinders in de buik, soms – naar goede katholieke traditie in combinatie met een gebrek aan deugdelijke anticonceptie in het verleden – met nieuw leven. Maar dat is historie…

Echter. Historie wordt weer toekomst. Na een grondige renovatie van het raadhuis van toen, wordt trouwen binnen deze muren weer mogelijk.  In de oude raadszaal met zijn indrukwekkende glas in lood galerij en prominente wandschildering, of nog intiemer in de vroegere burgemeesterskamer met zijn prachtige binnenvallende daglicht, worden weer boterbriefjes ingevuld. Maar dan wel op een volstrekt unieke en bijzondere manier.

Op onze locatie komen historie, trendy design,  hedendaagse kunst én de inwendige mens compromisloos samen. Alle randvoorwaarden zijn aanwezig – of worden op verzoek volledig op maat voor je ingevuld – om ervoor te zorgen dat jullie moment een onuitwisbare indruk achterlaat. Een unieke dag vraagt om een unieke locatie en een unieke invulling en uitvoering.

We inspireren je graag met betrekking tot hoe jullie trouwmoment er binnen onze muren uit zou kunnen zien. Maak een vrijblijvende afspraak, in de wetenschap dat we graag tegemoet komen aan jullie speciale, aanvullende wensen.