evenementen

• Wildavond 26 oktober • 1e & 2e Kerstdag

Voorgerechten

Alle voorgerechten en soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter of op verzoek met olijfolie.

Pompoensoep

Rode curry / knoflook

8,25

Kreeftenbisque

Schaal- en schelpdieren / zalm / cognac

9,50

Bospaddestoelensoep

Zwarte truffel / lente ui

7,50

Salade carpaccio van diamanthaas

Grana Padano / pompoenpitten / zongedroogde tomaat / rode biet /

truffelmayonaise


12,75

Salade geitenkaas

Mango / cashewnoten / rode biet / bacon / lente ui / Aceto balsamico

13,50

Salade Surf & Turf

Ossenhaaspuntjes / scampi’s / ketjap-knoflook / radijs / sesam / zoetzure groentjes

15,50

Marbré van vis

Zwaardvis / gerookte forel / roze garnalen / limoen-dille mayonaise /

mango / nori krokant

14.75

Sashimi van zalm

Gemarineerd / springroll surimi / couscous / komkommertartaar / mierikswortel

13,75

Geit & Biet

Rode biet / lolly van geitenkaas / balsamicocrème / notencrumble

12,75

Steak tartaar

100% rund / piccallily / zoetzure pompoen / rode ui compôte / parmezaan

15,25

Carpaccio van diamanthaas

Grana Padano / notensla / pompoenpitten / gedroogde tomaat /

radijs / truffelmayonaise

 

12,75