evenementen

• Na de carnaval een nieuwe kaart! • Gesloten i.v.m. vakantie • 2 febr. t/m 8 febr.

Voorgerechten

Alle voorgerechten en soepen worden geserveerd met licht en donker boerenbrood, roomboter, pesto tapenade of op verzoek met olijfolie.

2-luik Vis

Gemarineerde zalm in soya en citrus, zwaardvis avocadocrème, sesam en rode pepermayonaise 

€13,50

Steak Tataki

Licht gegaard rundvlees met wakamé, zoetzure komkommer en Japanse dressing

€14,50

Carpaccio van runderdiamanthaas

Met rucola, Parmezaanse kaas, gezouten noten en huisgemaakte pesto

€11,50

Scampi’s

Verse scampi’s In knoflookolie rechtstreeks uit de oven

€15,50

Salade met geitenkaas

Van de “Bettine Hoeve” met bacon, radijs, komkommer, zongedroogde tomaatjes en honing-mosterdvinaigrette

€9,50

Salade Tiède (lauwwarme salade) met runderhaas

Gemengde salade met gebakken biefstukpuntjes, Parmezaan, cherry tomaatjes en truffelmayonaise

€11,50

Bospaddestoelencremésoep

€5,00

Bouillabaisse met rouille

Gevuld met zalm en zeevruchten

€7,50