evenementen

• Pasen - 21 & 22 april • Wine & Dine - 5 april

Voorgerechten

Alle voorgerechten en soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter of op verzoek met olijfolie.

Voorgerecht ‘to share’ (vanaf 2 personen)

Proeverij van voorgerechten

14,95 p.p.

Zalm “Teriyaki”

Geschroeid / sesam / wakamé / couscous / mango / sriracha-mayonaise

13.75

Scampi’s

Tien stuks / knoflook-kerrie / citroen

15,50

Geit & Biet

Dungesneden rode biet / springroll geit / cashewnoten / balsamico-dressing

12,75

Vitello Tonato

Langzaam gegaarde kalfsrosbief / tonijncrème / zoet-zure komkommer /

walnoot / radijs

14,25

Carpaccio van diamanthaas

Grana Padano / rucola / pompoenpitten / zongedroogde tomaat / rode biet / truffel-mayonaise

12,75

Soepen

Alle soepen zijn ook als tussengerecht extra te bestellen, klein kopje 4,50

Schaaldierenbisque

Romige vissoep / schaal- en schelpdieren

9,50

Gegrilde courgettesoep

Thaise curry / bacon / knoflook

8,75

Bospaddestoelensoep

Zwarte truffel / lente ui

7,50

Salades

Alle salades zijn ook als maaltijdsalade te bestellen, meerprijs 4,95

Salade carpaccio van diamanthaas

Grana Padano / pompoenpitten / zongedroogde tomaat / rode biet / truffelmayonaise

12,75

Salade geitenkaas

Lauwwarm / cranberry’s / noten / rode biet / mango / bacon / balsamico-dressing

13,50

Salade Surf & Turf

Ossenhaaspuntjes / scampi’s / ketjap-knoflook / radijs / cashewnoten /

sesamcrunch / zoet-zure komkommer

15,50

Scroppino

Prosecco, wodka & citroensorbetijs

tussen het voor -en hoofdgerecht, of als dessert te bestellen

7,95