evenementen

• Moederdag 13 mei • Pinksteren 20 en 21 mei

Voorgerechten

Alle voorgerechten en soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter of op verzoek met olijfolie.

Tataki van Noorse zalm

Gepekelde groenten, witte sesam, zeezout krokant en mousse van wasabi

€11,25

Haring tartaar

Calamaris, meloen, griekse yoghurt, rode biet en waterkers

€10,50

Gamba’s

Gepeld, zoetzuur gemarineerd, knoflook en limoen

€15,50

Eend en Biggenbuik

Lolly van eend, wortelcreme, biggenbuik, knolselderij en piccalillyschuim

€13,50

Carpaccio van diamanthaas

Met rucola, Parmezaanse kaas, pompoenpitten en truffelmayonaise

€11,50

Thai beef salade

Gewokte runderhaas, cashewnoten, lente ui, papadum en soya

€11,50

Bouillabaisse

Zeevruchten, zalm en lente ui

€8,75

Geroosterde paprika – tomaat

Serrano ham, room en vadouvan

€7,50

Waterkersvelouté

Met geroosterde kip

€7,75